• 2040 Budaörs, Gyár u. 2.

A MAGYARORSZÁGI GYÁRI KÉPVISELET BEMUTATÁSA: UGP RAKTÁRTECHNIKA KFT.

Az UGP Raktártechnika Kft. 1996 óta foglalkozik raktári polcrendszerek és raktári berendezések tervezésével, gyártásával és telepítésével, cégünk 100%-ban magyar cég.

Célkitűzésünk, hogy a megrendelő igényeinek megfelelő és személyre szabott megoldásokat biztosítsunk.

„Mi nem vasat akarunk eladni, hanem egy jó megoldást a tárolási problémára”

Cégünk a   csoport magyarországi gyári képviselete már 2004 óta.

Kínálatunkban megtalálhatóak a raktári polcrendszerek, az üzletberendezések, műanyag tárolók és design termékek egyaránt.

Legnépszerűbb termékünk a csavarmentes salgó polc (UGP S1 polc), mely állandó több mint 150 tonnás raktárkészletünkről azonnal elérhető.

Az általunk képviselt raktár-technológiai berendezések magas műszaki színvonalúak és minőségében megfelelnek az Európai szabványoknak.

Kinek ajánljuk termékeinket:

  • magánszemélyeknek
  • kisvállalatoknak
  • nagyvállalatoknak és multivállalatoknak
  • állami intézményeknek

A CÉG TÖRTÉNETE

1996

Cégalapítás

Raktártechnikai és anyagmozgatási szakemberek megalapítják az UGP Raktártechnika Kft.-t elődjét.
2000

Kapcsolatfelvétel a metalsistem-el

Egy nemzetközi kiállításon az UGP Raktártechnika Kft. jogelődje felveszi a kapcsolatot a Metalsistemmel és megszületik az együttmüködés a két cég között.
2004

Teljes termékspektrum képviselete

A METALSISTEM Rovereto-i bázisán történő többszöri továbbképzés eredményeként az UGP Raktártechnika Kft. elődje jogosultá válik a teljes termékpaletta szakmai képviselétre.
2007

Az UGP Raktártechnika Kft. név felvétele

2016

20 éve a raktár-technikában, az UGP Raktártechnika Kft.

2017

Saját telephely, metalsistem.hu

Az UGP Raktártechnika Kft. megnyitja saját telephelyét több mint 150 tonnás raktárkészlettel és megkapja a METALSISTEM csoporttól a kizárolagos jogot a METALSISTEM.HU és SIDAC.HU oldalakra.
20ev

A CSAPAT

Az UGP Raktártechnika Kft. csapata fiatal és dinamikus kollégákból áll, akik számára fontos a csapatmunka és a vevői elégedettség, valamint az, hogy a METALSISTEM cég által meghatározott elveket és célokat Magyarországon képviselje.

Minőségpolitikánk középpontjában vevőink állnak, akiket termékeinkkel és szolgáltatásainkkal szeretnénk megtisztelni, és akik elvárásainak és igényeinek szeretnénk maximálisan megfelelni.

csapat-3