• 2040 Budaörs, Gyár u. 2.

KINEK AJÁNLJUK

Polcrendszereket az élet számos területén használunk és felhasználásuk ennek megfelelően számtalan kialakítási formája lehet.

A leggyakoribb felhasználása, amit szinte bárki használhat az a kézipolcok. Ezen polcok minden háztartásban, otthonban megtalálhatóak és feladatuk az otthoni környezetben tárolni kívánt áruk, szerszámok, termékek, stb rendezett tárolása. Az ipar és a termelés kialakulásával azonban kialakult az igény a nagyobb mennyiségű, méretű és tömegű áruk tárolására is.

Így születtek meg pl a gördíthető polcrendszerek, ahol sínen gördíthető alvázra kerül a kézipolc és így adott területen több áru tárolható el, úgy hogy a kézi erővel még mindig kiszolgálható. Ezen kialakítást pl.: irattárakban, alkatrész raktárakban alkalmazzák előszeretettel.

A raklapos állványok, ahogy a neve is mutatja a nagyobb, raklapmennyiségű áruk tárolására alkalmasak és az ipar és kereskedelem számos területén használatos.

A galériás polcrendszerek és pódiumok a többszintű tárolás elvét valósítják meg magasabb alapterületű raktárakban és üzemekben.

A karos állványok a hosszú és szálas termékek pl.: zártszelvények és profilok rendezett tárolását és kezelését elősegítő tároló rendszerek, amik kiszolgálása speciális targoncát vagy darut igényel.

Így látható, hogy polcrendszerekre szinte mindenütt szükségünk lehet, és otthonunkban, valamint bizonyos munkafeladatok elvégzésében nélkülözhetetlen feladata van és az elvégzendő feladatok elengedhetetlen részét képezik.